Home / Ons Team / Jeroen

 

Volledige naam: Jeroen de Water
Functie: Eigenaar, personal coach,
Expertise(s) Bodytec instructeur, Docent Lichamelijke opvoeding, bootcampinstructeur, voeding(basis), zelfverdediging (judo en jiu-jitsu)
Ervaring 13 jaar

 

Vanaf dat ik kon lopen ben ik al bezig met sporten, het liefst zo vaak mogelijk en zo fanatiek mogelijk. Ik ben begonnen met Judo, deed altijd mee aan wedstrijden op hoog niveau en heb mijn zwarte band behaald. Daarnaast deed ik ook aan voetbal en jiu-jitsu. Sinds een jaar of vijf ben ik helemaal verkocht aan boksen! Ik ben begonnen met lesgeven toen ik 18 was in het judo en heb de afgelopen jaren veel meer trainingservaring opgedaan in het voetbal, heb circuit- en bootcamptrainingen gegeven en heb ook veel ervaring opgedaan met padsen(boksen)

Sinds Yama Ahmadi mij anderhalf geleden vroeg om mee te helpen in zijn Bodytec studio in Den Haag, ben ik het avontuur aangegaan samen met hem.

Sindsdien hebben we vele klanten in korte tijd zien veranderen door Bodytec. Ze werden fitter, energieker, sterker, en in vele gevallen ook slanker. Toen Yama mij vroeg om samen met hem een tweede zaak te openen in Voorschoten heb ik ook geen moment getwijfeld om samen dit avontuur aan te gaan. We hopen in Voorschoten de mensen de kracht van Bodytec te laten ervaren. Ik hoop dat jullie langs zullen komen om onze training te ervaren.