Home / Ons Team / Yama

 

 

Volledige naam: Yama Ahmadi
Functie: Eigenaar, personal coach
Expertise(s) Bodytec-instructeur, personal trainer, docent lichamelijke opvoeding (16 jaar op vo school), bootcamp-instructeur, voeding (basis), NBB AIBA 1 STAR COACH bokstrainer.
Ervaring 16 jaar

 

Mijn leven staat al vanaf mijn tiende volledig in het teken van (top)sport, ik heb jarenlang in het Nederlands Boksteam gebokst en heb uiteindelijk het hoogste trainersdiploma in het boksen, wereldwijd, weten te behalen in 2004.
Ik heb vele jaren gewerkt als fitnessinstructeur, personal trainer en bokstrainer in diverse fitness centra in de omgeving van Den Haag.
Sinds ik via kennissen met het principe van Bodytec in aanraking ben gekomen was ik direct verkocht. Ik heb nog nooit meegemaakt, ondanks vele jaren ervaring met gewichten in de sportschool dat veranderingen van mijn lichaam zo snel merkbaar waren als met Bodytec.

Omdat ik vele anderen graag de fantastische ervaringen met Bodytec wilde laten meemaken ben ik anderhalf jaar geleden begonnen met mijn eigen Bodytec studio in Den Haag-Bezuidenhout. Inmiddels is mijn zaak daar zo succesvol, dat ik graag wilde uitbreiden naar Voorschoten, om ook daar mensen elke dag blij te kunnen maken met mijn Bodytec lessen, kom vooral langs om je lichaam in korte tijd positieve veranderingen te laten doormaken.