Dit is het team van Bodytec Voorschoten

Samen met jou zorgen wij er voor dat jij je doelen behaald!

We stellen ons hieronder graag even voor.

Tot snel!
Team Bodytec Voorschoten

Yama

Yama

Eigenaar, personal coach

Expertise:

Internationaal gecertificeerd Bodytec-instructeur, personal trainer, docent lichamelijke opvoeding, bootcamp-instructeur, voedingsadviseur, NBB AIBA 1 STAR COACH bokstrainer.

Mijn leven staat al vanaf mijn tiende volledig in het teken van (top)sport, ik heb jarenlang in het Nederlands Boksteam gebokst en heb uiteindelijk het hoogste trainersdiploma in het boksen, wereldwijd, weten te behalen in 2004.
Ik heb vele jaren gewerkt als fitnessinstructeur, personal trainer en bokstrainer in diverse fitness centra in de omgeving van Den Haag. Inmiddels heb ik 18 jaar ervaring in het vak.
Sinds ik via kennissen met het principe van Bodytec in aanraking ben gekomen was ik direct verkocht. Ik heb nog nooit meegemaakt, ondanks vele jaren ervaring met gewichten in de sportschool dat veranderingen van mijn lichaam zo snel merkbaar waren als met Bodytec.

Omdat ik vele anderen graag de fantastische ervaringen met Bodytec wilde laten meemaken ben ik anderhalf jaar geleden begonnen met mijn eigen Bodytec studio in Den Haag-Bezuidenhout. Inmiddels is mijn zaak daar zo succesvol, dat ik graag wilde uitbreiden naar Voorschoten, om ook daar mensen elke dag blij te kunnen maken met mijn Bodytec lessen, kom vooral langs om je lichaam in korte tijd positieve veranderingen te laten doormaken.

Jeroen

Jeroen

Eigenaar, personal coach

 

 

Expertise:

Bodytec instructeur, Docent Lichamelijke opvoeding, bootcampinstructeur, voeding(basis), zelfverdediging (judo en jiu-jitsu)

Vanaf dat ik kon lopen ben ik al bezig met sporten, het liefst zo vaak mogelijk en zo fanatiek mogelijk. Ik ben begonnen met Judo, deed altijd mee aan wedstrijden op hoog niveau en heb mijn zwarte band behaald. Daarnaast deed ik ook aan voetbal en jiu-jitsu. Sinds een jaar of vijf ben ik helemaal verkocht aan boksen! Ik ben begonnen met lesgeven toen ik 18 was in het judo en heb de afgelopen jaren veel meer trainingservaring opgedaan in het voetbal, heb circuit- en bootcamptrainingen gegeven en heb ook veel ervaring opgedaan met padsen(boksen)

Sinds Yama Ahmadi mij anderhalf geleden vroeg om mee te helpen in zijn Bodytec studio in Den Haag, ben ik het avontuur aangegaan samen met hem.

Sindsdien hebben we vele klanten in korte tijd zien veranderen door Bodytec. Ze werden fitter, energieker, sterker, en in vele gevallen ook slanker. Toen Yama mij vroeg om samen met hem een tweede zaak te openen in Voorschoten heb ik ook geen moment getwijfeld om samen dit avontuur aan te gaan. We hopen in Voorschoten de mensen de kracht van Bodytec te laten ervaren. Ik hoop dat jullie langs zullen komen om onze training te ervaren.